HOE WERKT LOELOE?

Loeloe werkt volgens de regel van 3.

Icon-people

Loeloe luistert naar jouw specifieke wensen en verwachtingen

Persoonlijk contact is voor mij erg belangrijk. Heb je hulp nodig bij het ontwerp van een logo, kaartje, flyer, … Bel of mail Loeloe dan zeker, zij kan haast niet wachten jou het ontwerp van jouw dromen te bezorgen.

We spreken dan een moment af waarop we al jouw specifieke wensen overlopen en bespreken wat mogelijk is.

Icon-progress

Loeloe ontwerp voor je en koppelt terug met jou zodat het eindresultaat exact datgene is wat jij voor ogen had of nog beter.

Zo, dan is het nu tijd voor Loeloe om te starten aan je 3 ontwerpen, want uiteraard vinden we bij Loeloe Graphics het belangrijk dat de klant keuze heeft. Daarom kies ik er voor om steeds 3 verschillende ontwerpen aan jou voor te leggen, zo heb je keuze en kunnen we van daaruit verder werken naar het definitieve resultaat.

Zoals je al eerder kon lezen is persoonlijk contact heel belangrijk voor mij, daarom zal Loeloe gedurende het hele ontwerpproces regelmatig laten weten waarmee ze bezig is. Goede ontwerpen ontstaan immers uit goede samenwerkingen!

Icon-checklist

Loeloe levert alles voor je aan, jij hoeft je werkelijk nergens iets van aan te trekken.

Ontwerp goedgekeurd door jou? Dan is het nu tijd voor de finale uitvoering! Hiermee helpt Loeloe je ook graag verder, want een goed ontwerp wordt alleen maar sterker op het juiste papier of op de juiste gadgets. Ik werk samen met bedrijven waar ik voor 200% achter sta, je hoeft dus zelf niet op zoek te gaan, dat doet Loeloe met veel plezier voor jou!